Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Betingelser for brug af Debatforum

Betingelser for brug af Debatforum
Alle har adgang til at læse alle indlæg i vores debatforum uden at logge sig ind.

Hvis du ønsker at skrive indlæg i vores debatforum skal du oprette dig som bruger med dit rigtige navn, adr. og e-mail. Campingferie.dk kan til enhver tid slette dine indlæg og udelukke dig fra debatforum hvis reglerne ikke følges.

Vigtigt: Vi skal understrege at vi IKKE videregiver navn, adr. og mail oplysninger, offentliggører dem, sælger dem, eller bruger dem på anden måde.

Der vil dog en gang imellem blive fremsendt informationer fra Campingferie.dk ang. relevante tilbud/informationer i relation til campingferie.

Ideen med vores debatforum er, at campister kan skrive sammen og give hinanden gode råd, hjælp og vejledning, dog med visse forbehold i henhold til nedenstående betingelser.
I det omfang vi på Campingferie-redaktionen også kan hjælpe med svar, råd og vejledning, vil vi blande os i debatten, på lige fod med øvrige deltagere.

Lidt baggrund
I april 2017 kunne Peer Neslein, som driver Campingferie.dk fejre 30 års jubilæum, som en del af den danske Camping Branche. Og netop samarbejdet med den danske Camping Branche betyder, at du kan benytte disse debatsider ganske gratis. Det samme gælder vores gratis Campingbladet.dk.

Betingelser for at deltage med indlæg på Debatforum på Campingferie.dk:
Det er ikke tilladt at oprette sig under falsk eller andet navn, adr. eller e-mail.
Det er ikke tilladt at oplyse og udveksle adr. på campingforhandlere, forteltfirmaer og tilbehørsfirmaer i udlandet. (Adr. på campingpladser må gerne oplyses).
Det er ikke tilladt at "hænge" firmaer, foreninger eller privatpersoner ud, anklage disse, eller mistænkeliggøre dem i vores debatforum.
Køb og salg siderne må kun anvendes af private. Kommercielle firmaer skal kontakte peer@neslein.com før debatforum kan anvendes.

Indlæg der reklamerer for produkter eller tjenesteydelser vil blive slettet, idet vi henviser til muligheden for at købe reklamer på sitet.

Vigtigt
Skriv pænt i et ordentligt sprog og ødelæg ikke tråde med unødige kommentarer.
Overtræder du en eller flere af disse simple betingelser, bliver du udelukket af debatforumet.

Personer der ikke overholder en pæn og nobel tone og sprog, vil blive udelukket uden varsel.

Med venlig hilsen
Peer Neslein
Campingferie.dk

Campingbladet