Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

DÅRLIGT NYT FOR ALLE BRUGERE AF ARCHIESCAMPINGS POI - HJEMMESIDEN LUKKER MEDIO OKTOBER 2022!

Archie skriver - citat start: “

DÅRLIGT NYT FOR ALLE BRUGERE AF ARCHIESCAMPINGS POI - HJEMMESIDEN LUKKER MEDIO OKTOBER 2022!

I 16 år har jeg næsten brugt al min fritid på at vedligeholde hjemmesiden, og nu er tiden inde til at fokusere på alle de andre ting, der også er vigtige for mig.

Jeg har virkelig nydt arbejdet – og jeg vil samtidig takke for al den positive feedback jeg har modtaget igennem tiden. Jeg vil især savne de hjertevarme emails fra brugerne af siden.

Jeg kunne ikke have holdt hjemmesiden up to date uden hjælp fra alle brugerne. Jeg vil specielt takke oversætterne: Val, Per, Manu, Jose, Ralph og Danny, som har kunnet sikre, at mine data har været til rådighed for næsten alle europæere. Tak for hjælpen alle disse år!

Jeg vil også takke Jahdroid og Sagittario som har været behjælpelige, så mine data har nået et endnu større publikum via apps.

Jeg vil selvfølgelig også takke de mange campister, som jævnligt har indrapporteret lukkede og nye campingpladser, forkerte positioner mv. Mange tak for jeres hjælp – så jeg har kunnet viderebringe alle interesserede de rette informationer! Det er selvfølgelig umuligt at nævne alle her – men jeg gøre en undtagelse med nogle få: Anne, Arnaud, Bert, Boebie , Dory, Hans, Huub, Irene, Jaap, Johnny, Maarten, Manfred, Manne, Marc, Paul, Rendi, Ronald, Torstein, Willem, Willy, Wim, Yolanda, en Yvan. De har været “hovedleverandørerne” Mange tak!

Til sidst men ikke mindst – tak til alle dem, der har doneret beløb til mit arbejde – det har gjort det muligt at få min hobby til at køre rundt!

Min hjemmeside med den seneste information vil være permanent offline fra midt oktober. Sørg derfor, at hente de seneste data inden da. En masse data vil være opdateret inden da: http://www.archiescampings.eu/dan1/

ENDELIG EN GOD NYHED!

JAHDROID'S ARCHIESCAMPING APPS TIL ANDROID OG APPLE VIL FORTSAT BLIVE OPDATERET. DU KAN VIA DISSE APPS FORTSAT INDRAPPORTERE FEJL OG MANGLER.

FOR SMARTPHONE OG/ELLER TABLETEJERE, SOM ENDNU IKKE ER OVERGÅET TIL AT BRUGE APP’EN - DET ER TIDEN TIL AT SKIFTE NU, HVIS DU FORTSAT VIL HAVE ADGANG TIL DATA." Citat slut

Med venlig hilsen
Archies samarbejdspartner i Danmark -
Per Servé

Campingbladet